WOW Park: Unge vil have variation i jobbet

Når WOW Park Billund søger medarbejdere til sæson 2024 vil noget af lokkemidlet være forskellige jobfunktioner i samme virksomhed.

– Vi ved fra vores interne medarbejderundersøgelser, at de unge mennesker gerne vil skifte mellem forskellige jobfunktioner, og det kan vi tilbyde i WOW PARK Billund, siger Park Manager Karina Hansen.

WOW Park søger både deltidsmedarbejdere, weekend- og sæsonmedarbejdere, teamkoordinatorer, parkvagter og eventmedarbejdere til næste sæson. Her ser parken det som en kæmpe fordel, at der er rig mulighed for at bytte rundt mellem forskellige jobfunktioner i løbet af sæsonen. Og noget tyder på at de unge er glade for muligheden, for en stor del af WOW Parks medarbejdere kommer igen år efter år.

– Det ser vi som en anerkendelse af, at vi tilbyder nogle spændende jobs og et godt arbejdsmiljø, men de unge skal selvfølgelig også videre med at studere i andre byer, så vi har også brug for nye medarbejdere hvert år. Om du er studerende, har sabbatår eller er i gang med senior-livet, kan vi bruge dig i WOW PARK, siger Karina Hansen.

Forventningen er at medarbejderskaren i 2024 når op på ca 70 ansatte, og som det ser ud nu, skal der bruges henved 30 nye ansigter til parken i Billund.

En del af dem håber WOW Park at kunne gafle til jobmessen i Billund Idrætscenter lørdag den 20. januar, hvor LEGOLAND Billund, LEGO House, Lalandia og Billund Airport Hotel også deltager.