Anni: Udnyt jeres demokratiske ret


Mandag og tirsdag morgen var det lokale folketingsmedlem Anni Matthiesen (V) at finde ved henholdsvis Erhvervsgymnasiet Grindsted og Grindsted Gymnasium & HF. Her tilbragte folketingsmedlemmet morgenen sammen med en flok frivillige, hvor de uddelte flyers til de studerende og snakkede om vigtigheden af, at man som førstegangsvælger udnytter sin demokratiske ret til at stemme.

– Det var en fornøjelse at møde de studerende i Grindsted til en snak om valget, samt vigtigheden af at stemme som førstegangsvælger. Nu går de jo en travl periode i møde med læseferie og mange eksamener. Men alligevel håber jeg, at de alle finder vej til stemmeboksen både den 26. maj til EP-valget og den 5. juni til folketingsvalget, siger Anni Matthiesen i en pressemeddelelse.

Hun kalder det et privilegium at leve i et demokratisk samfund, som Danmark.

– Og derfor mener jeg, at det er vigtigt, at vi alle tager demokratiet til os, engagerer os og udnytter vores demokratiske ret til at stemme. Et valg skal afspejle, hvad alle grupper i samfundet mener, ellers er jeg bange for, at visse grupper distancerer sig fra demokratiet, lyder det fra Anni Matthiesen.