Bente Alberg er ny centerleder i Billund Idrætscenter


Det bliver Bente Alberg fra Bramming, der 1. oktober tiltræder som ny centerleder i Billund Idrætscenter.

Den ny centerleder er en erfaren leder, og som mor til to idrætsglade piger har hun gennem årene tilbragt rigtig mange timer i idrætscentre og på stadionanlæg rundt om i hele Jylland.

Bente Alberg kommer aktuelt fra en stilling som leder for 170 medarbejdere i Esbjerg Kommune og har ti års erfaring som teamleder og leder. Den praktiske ledelseserfaring er suppleret med Diplom i ledelse.

– Med Bente Alberg får Billund Idrætscenter en erfaren leder, der samtidig har stor indsigt i foreningsliv og frivillighed. Jeg glæder mig til samarbejdet, siger Rasmus Kaufmann, der er Områdechef for Kultur- og Fritid i Billund Kommune.

Bente Alberg tiltræder i Billund Idrætscenter den 1. oktober, og hun glæder sig til samarbejdet med personale og det aktive forenings- og kulturliv i Billund Kommune.

– Billund er en by i udvikling og jeg vil glæde mig til i samarbejde med byens foreninger, aktive grupper, skole og medarbejderne at videreudvikle idrætscentret til et naturligt samlingssted for alle. Et sted med sundhed, trivsel, glæde, rummelighed og samarbejde med omverdenen, siger Bente Alberg.

Den nye centerleder i Billund kommer fra Bramming, hvor hun har været skolebestyrelsesformand. Hun er gift med Allan, der er elektriker og deltidsbrandmand. De har døtrene Matilde på 14 og Cecilie på 18. Begge døtre er meget aktive sportsudøvere. Matilde som fodboldspiller i Vildbjerg og på ISI Efterskole, Cecilie som både fodboldspiller og gymnast.

Bente Alberg er valgt i et ansøgerfelt på 37 ansøgninger og hun afløser John Ullerup-Hansen, der er stoppet efter 17 år som centerleder i Idrætscentret.