Billund får en gastropub


Når første del af det nye Billund Butikstorv efter planen står færdig til november, kan borgerne og turisterne glæde sig til at få en ny Gastropub – en blanding mellem en pub, bar og restaurant,

Den kommer til at ligge lige overfor LEGO House og vil fordele sig over to etager – med servering både på gadeplan og på en tagterrasse med udsigt over byen.

Bag den kommende Billund Gastropub står Thomas Gullbæk Jørgensen fra Billund:

– Jeg er utrolig spændt og stolt over, at Billund Gastropub bliver en del af det nye bybillede og jeg ønsker, at det skal være et hyggeligt samlingspunkt for både byens borgere og besøgende turister, siger Thomas Gullbæk Jørgensen i en pressemeddelelse.

Han har mere end tyve års erfaring indenfor gastronomi og restaurationsbranchen. Han blev faglært på Hotel Dagmar i Ribe i 2001 og har siden arbejdet bredt som souschef, køkkenchef og daglig leder på flere restauranter. Han kommer oprindelig fra Vejle men har efter 16 år i udlandet nu valgt at bosætte sig i Billund.

Thomas Gullbæk Jørgensen har været med i planlægningen og udformningen af pubben sammen med KIRKBI A/S det seneste års tid parallelt med sit arbejde som konsulent for MeMu restauranterne på MeMu Bistro i Vejle og Restaurant Fænøsund i Middelfart.

Billund Gastropub forventes at åbne til november i forbindelse med Grand Opening af det nye Butikstorv.