Blachman til Børnenes Hovedstad


Selvom han lige nu er topaktuel med dette års X Factor på DR, så har Thomas Blachman alligevel fundet tid til at lægge vejen forbi Billund på fredag mellem kl. 15 og 16. Her vil han i LEGO House deltage i Capital of Childrens “Kloge Fredage” – et tiltag, der har til formål at give folk mulighed for at blive klogere og lade sig inspirere via små foredrag og workshops fredag efter arbejdstid.

Og dén inspiration kunne eksempelvis komme fra Thomas Blachman:

– Blachman har meget på hjerte. Når man læser han seneste bog ”Længe leve den kreative masse – Beføjelser til ungdommen” står det dog tydeligt, at han vil meget mere end blot lære dem (ungdommen, red.) at synge på en scene. Thomas Blachman vil lære de unge mennesker at tage ansvar, og hvordan de får ideer, så vi kan bygge et samfund på så bredt et idegrundlag som overhovedet muligt, lyder det fra direktør i Børnenes Hovedstad, Charlotte Sahl-Madsen.

Og netop den mission passer fint ind i visionen Børnenes Hovedstad, mener direktøren:

– I Billund Kommune har vi fokus på, at børn kan samarbejde, har kulturforståelse, er problemløsere og er gode til kritisk tænkning. Det er dét vi blandt andet mener med ”det skabende verdensborgerskab,” som er en central del i visionen for Børnenes Hovedstad, siger Charlotte Sahl-Madsen.

Alle unge over 12 år – og voksne – er velkomne til at komme og høre og afbryde talestrømmen fra Thomas Blachman. Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig via dette link.