Endelig fik Grindsted en sejr

En super indsats – især i anden halvleg – gav i går en sejr til Grindsted GIFs fodboldherrer i serie 2. Grindsted vandt efterårets første sejr med 3-1 over Ikast KFUM, efter 1-1 ved pausen.

– En flot holdindsats og en anden halvleg, hvor vi også spillemæssigt viste flotte takter er baggrund for sejren, fortæller træner Brian Jochumsen.

Nicolai ”Kat” Poulsen, der er ny anfører for Grindsted, er på vej tilbage i form efter en lang skadepause, og efter ni minutter var han hurtigere end målmanden på en lang stikning, og bragte GGIF foran 1-0. Det lykkedes dog Ikast at få udlignet efter et kvarter og resten af halvlegen var ret jævnbyrdig med stor fight fra begge hold.

Efter pausen fik Grindsted bedre fat i spillet og angrebene begyndte at ligne noget. En række gule kort, tre til Ikast og et til Grindsted, gav plads på banen og den udnyttede Mads Horsted til et flot gennembrud og scoringen til 2-1 tyve minutter før slutfløjt. Med 12 minutter tilbage af kampen, cementerede Mathias Høj sejren med målet til 3-1.

På lørdag gælder det lokalbraget i Billund, der har tre sejre, en uafgjort og et nederlag mod GGIFs ene sejr og to nederlag.

– Billund er længere fremme end os lige nu med deres fem kampe, men vi vil give alt og glæder os til en kamp med forhåbentlig rigtig mange tilskuere og et højt spændingsniveau, siger Brian Jochumsen.