Læserbrev: Tak for interessen


Støtteforeningen for SVS Grindsted deltog for første gang ved Julemessen i Magion. Det var en fornøjelse at kunne konstatere, at vores stand var godt besøgt både lørdag og søndag. Vi fik mange gode snakke og oplevede, at vores sygehus er i høj kurs.

Vi deltog for at gøre opmærksom på foreningen og vores arbejde for vores ”lokale” sygehus og vi tror, at det lykkes.
Vi har desværre oplevet en medlemsnedgang de seneste par år. Flere på messen spurgte os, hvorfor vi deltog – Det går vel godt med sygehuset? Ja, det går godt – men vi har flere gange set, at et lokalt engagement er nødvendigt for at sikre de tilbud, vi som borgere ønsker i vores nærområdet.

SVS Grindsted får mange gode tilbagemeldinger fra tilfredse patienter og pårørende. Men ingen kender fremtidsudsigterne og så er det netop vigtigt at have en støtteforening som til enhver tid kan støtte op om og kæmpe for sygehuset.

Sidst vi oplevede, at vores indsats var påkrævet var i 2016, hvor Skadeklinikken var i fare for at blive lukket. Det ville have været et stort tab for den borgernære sundhed. I Støtteforeningen kaldte vi Regionens forslaget for “en ommer”. Og som alle ved, overlevede Skadeklinikken. Vi tror, at vi gjorde en forskel.

Så hvis du ikke var forbi vores stand og fik en indmeldelse med, så kan jeg kun opfordre til at tage fat i én fra bestyrelsen – så hjælper vi dig gerne.

Tak til alle jer som bakker op om vores lokale sygehus – også via Støtteforeningen for SVS Grindsted.

Venlig hilsen
Ann Charlotte Gaardsvig Vilstrup
Formand for bestyrelsen