Læserbrev: Tak til Ro- og kajakklubben


Jeg var glad for, at Grindsted Ro- og Kajak klub i onsdags tog initiativ til et dialogmøde med byrådsmedlemmerne omkring forholdene i kanalen. Jeg nåede desværre ikke selv med på vandet, men den første del af mødet var meget interessant.

Fra min stol er der ingen tvivl om, at forholdene lige nu ikke er holdbare for vores roere. Det er derfor positivt, at sagen har været på Teknik- og Miljø udvalgets dagsorden og, at udvalget har fat i sagen. Det vil jeg følge tæt.

Jeg håber, at der kan findes en løsning, der både kan forbedre forholdene for roerne og samtidig tage hensyn til miljøet. Det er nemlig også vigtigt, at vi ikke glemmer miljøet, så der er naturligvis tale om en balancegang. Det er glædeligt, når vi som byrådsmedlemmerne bliver indbudt til dialog og får en indsigt i, hvordan forholdene er.

Det giver et bedre grundlag for senere hen at skulle træffe en beslutning, så endnu engang tak til Grindsted Ro- og Kajak klub for at give den mulighed. Det har gjort mig klogere, og jeg håber som sagt, at der findes en holdbar og spiselig løsning for alle parter

Venlig hilsen

Kris Jensen Skriver, Grindsted, gruppeformand for Socialdemokratiet i Billund Byråd