Læserbrev: Velfærd for alle borgere er den største prioritet


Sommeren står for døren, og i efteråret skal slaget om borgmesterposten stå – ingen tvivl om at vi får svært ved at trænge igennem til den tid, når de store ruller sig ud – vi har slet ikke bagland, partiapparat og økonomi til at blive set/hørt på samme måde – men vi har ambitioner og visioner på vegne af hele Billund kommune og vi ønsker at være den fleksible og til tider frække medspiller i lokalpolitik.

Ikke mindst har vi en mission om en mere målbar og dynamisk styring af vores kommune, vi mangler simpelthen lederskab. Styring af vækst og udvikling, på kort og lang sigt.

Hvilke anlæg/projekter skal prioriteres, hvad udfordringer står vi overfor, hvad skal evt. ikke længere prioriteres – her og nu og på lang sigt – dynamisk ledelse med helikopterperspektiv – det er vores tilgang.

Noget som også skræmmer mig, og det hverdagsbillede vi ser netop nu – er bl.a. denne “faktaboks” jeg faldt over i sidste uge, på et officielt papir fra BillundSkolen,

citat: “Billund er i rivende udvikling og der planlægges i årene fremover efter stor befolkningstilvækst på både travbanearealet og i Billund syd”.

Travbanearealet, måske vi så skulle komme op i tempo i forhold til om vores institutioner og skoler kan rumme denne tilvækst – hvad er forventninger? (arbejder vi dynamisk med børnetallene…)

Billund syd, altså det område hvor der KUN er en (1) byggegrund tilbage – manglende lederskab og dybt uprofessionelt.

Måske vi også skal kigge vores organisation efter i sømmene – altså på øverste ledelsesniveau!

Samtidig vil jeg gerne fastslå igen, vi vælges på borgernes mandat – ergo er velfærd for vores borgere, her og nu – ung som ældre, vores største prioritet – der er Jeres hverdag i samspillet med det offentlige, som en kommunalbestyrelse i sidste ende har ansvaret for – så er vækst og udvikling selvfølgelig en forudsætning for, at vi også kan snakke velfærd for fremtiden.

Håber på Jeres tilslutning/opbakning til LOKALPOLITISK FORUM.

 

Venlig hilsen

Ulrich Kristensen, byrådskandidat for Lokalpolitisk Forum i Billund kommune