Showaften skal sikre Billunds handelsliv efter corona


Der skal være et handelsliv i Billund også på den anden side af denne coronakrise. Med den begrundelse afholder REFBORG i Billund showaften på lørdag – et show som skal signalere at Billund står sammen hver for sig her i coronakrisen.

– Tanken er at sælge indkøbsposer til 150 kroner stykket og hvor pengene så går til Billund Handelsforening. Foreningen kan så sikre midler til de trængte butikker, som kan få betalt deres regninger – noget som det måske kniber med flere steder i øjeblikket, siger Torben Klovborg Christiansen fra REFBORG, der har linet noget af et panel af gæster i studiet op.

Der vil være besøg af og interviews med blandt andre direktør i Billund Lufthavn Jan Hessellund, direktør i LEGOLAND, Christian Woller, musikalske indslag med blandt andre Hans Henning, som langt de fleste Billund-borgere kender, ligesom også dele af LEGOLAND Garden kigger forbi.

Der arbejdes stadig intens på programmet til lørdagens show, som sendes direkte på handelsforeningens fb-side. Der arbejder i øvrigt også på at kunne sende showet via andre kanaler end facebook, for de der ikke er på det sociale medie.

Alle gældende regler bliver overholdt, idet aftenens gæster sidder spredt rundt om i hotellets selskabslokaler og kommer ind i studiet – som er hotellets store sal – når det er deres tur til at komme på. Og publikum? Ja, de sidder derhjemme ved skærmen og kan følge det hele – hver for sig.