Sikker sejr sender Billund til tops

Efter en forrygende indsats på eget græs, vandt Billunds serie 3 mandskab i aftes 4-2 over FC GOG.

Mads Holm indledte festen efter 25 minutter, da han nettede til 1-0. Knap ti minutter senere fik gæsterne udlignet, og parterne gik således til pause ved stillingen 1-1.
Ti minutter inde i anden halvleg lykkedes det Jes Dahlmann at bringe Billund i front 2-1, inden Anders Thomsen et lille kvarter senere udbyggede føringen til stillingen 3-1. Igen lykkedes det FC GOG at få kontakt med målet til 3-2. I overtiden cementerede Alexander Plagborg dog sejren med sit mål til 4-2.

Sejren sender Billund helt til tops i serie 3 med ni point foran netop FC GOG, der ligger nummer to med 6 point.
Allerede fredag spiller serie 3-mandskabet igen. Det er ude mod Jelling fS kl. 19.