Vestre Skole bøllebankede Vorbasse

Rolans Imo fra Vestre Skole i Grindsted stod for tre af målene da skolen på Fælledvej sendte Vorbasse Skoles drenge ud af Ekstra Bladets skolefodboldturnering for i år. Faktisk blev Vorbasse blæst ud af turneringen da Chris Ælmholdts tropper vandt hele 9-0.

Allerede efter 54 sekunder faldt den første scoring, og så gik det ellers slag i slag halvlegen igennem og til pausestillingen 6-0 til Vestre Skole. Selvom Vorbasses drenge var så meget bagud, mistede de ikke på noget tidspunkt gejsten og da nederlaget på 9-0 var en realitet, var der stadig smil at spore på de seje Vorbasse-drenges ansigter.

Med sejren skal Vestre Skole nu ud i en vaskeægte Slaget om Grindsted, idet næste modstander hedder Søndre Skole. Hvornår slaget skal stå, kan du læse her på BillundOnline.dk så snart det er afgjort. Og så kan du naturligvis følge kampen her hos os.