18 iværksætterspirer samlet til informationsmøde i Billund Centret

Billund ErhvervsFremme havde mandag aften indbudt til Iværksætterinformationsøde i Billund Centeret, hvor kommende iværksættere kunne møde op, og få indblik i opstart af egen virksomhed, dagligdagen som iværksætter, og gode råd til tanker der skal gøres inden springet tages.

Det var i første omgang erhvervskonsulent Susanne Qvist fra Billund ErhvervsFremme, der førte spirerne gennem aftenen, hvorefter Christina Duedahl Jensen fra DANA de Selvstændiges A-kasse, trådte til og fortalte om mulighederne for at sikre sig selv som selvstændig, hvis springet tages væk fra lønmodtagerlivet.

Ud af de fremmødte var der et enkelt par, der havde startet selvstændigt malerfirma op i Billund i januar, og flere andre havde allerede gode konkrete planer for opstart over de kommende måneder. Til april kan Krogager glæde sig over en ny massør, mens Billund får en ny fodplejer, og inden for de næste uger springer et nyt interiørfirma ud. Herudover var der flere konsulenttanker på banen, hvor man ville drage nytte af et langt arbejdsliv inden for forskellige brancher som hydraulik, ledelse og undervisning.

Iværksættermødet er et samarbejde mellem de 8 erhvervskontorer i Billund, Vejen, Fredericia, Horsens, Vejle, Kolding, Hedensted og Middelfart, som på skift afholder informationsmøderne, rundt om i de forskellige kommuner.
Næste arrangement i Billund kommune er den 22. oktober, men skulle du gå med tanker om deltagelse inden da, kan du tjekke kalenderen her, alle er velkommen til at deltage i en af de åbne møder, også selvom det ligger uden for ens egen kommune.

Foto: Hugo Sørensen