23 nye LEGO Friends værelser indviet

I dag slog Hotel LEGOLAND® dørene op til 23 spritnye LEGO® Friends tematiserede hotelværelser. Hotellet havde inviteret 40 af Danmarks største LEGO Friends fans til at være de første gæster på de nye værelser, og det gik ikke stille for sig.

Med jubel og hvin blev adgangskortene sat i låsene til de nye LEGO Friends værelser, og de 36 piger og 4 drenge kunne se sig om i en hotelgang spækket med LEGO Friends detaljer, der fik selv de inkarnerede fans til at gøre store øjne.

– Vi har virkelig været spændte på i dag og ikke mindst på pigernes reaktion, når de så værelserne. Nu hvor de har haft lov til at snuse rundt i alle detaljerne og ikke mindst prøvehoppet de nye senge, kan vi se, at de heldigvis lever op til forventningerne, siger Christian Woller, direktør i LEGOLAND.

Hotel LEGOLAND har allerede 106 tematiserede hotelværelser, men det er første gang, en hel hotelgang bliver dedikeret til et kendt LEGO univers, der i dén grad er henvendt til piger.

Vi føler uden tvivl, at vi satser, når vi går all in på noget som LEGO Friends. Heldigvis viser pigernes reaktion og vores foreløbige bookingtal på de nye værelser, at de nok skal blive en succes, siger Christian Woller.

De ultimative smagsdommere

Selvom LEGOLAND først åbner om en uge, har Hotel LEGOLAND inviteret 40 af Danmarks allerstørste LEGO Friends fans til at få et sneak peek af de nye værelser. Børnene kommer fra nær og fjern, og ifølge Christian Woller er det den idéelle måde at få den endelige dom over, om projekt LEGO Friends værelser er lykkedes.

– De her piger er de ultimative smagsdommere, og det er en oplagt og festlig mulighed for at indvi de nye værelser. Jeg kan se, hvordan LEGO Friends inspirerer mine døtre, når de leger hjemme på stuegulvet, og jeg håber i dén grad også, at værelserne og dagen i dag vil inspirere børnene til både leg og nye venskaber, siger Christian Woller.

Udover at bo på de nye værelser, bliver de 36 piger og 4 drenge præsenteret for et LEGO Friends eventprogram med både cupcakepyntning, VIP middag, tur til Lalandia og ikke mindst pyjamasparty med alt hvad hjertet begærer.

Intet er overladt til tilfældighederne

Siden LEGO Koncernen lancerede LEGO Friends serien i 2012, har den været uhyre populær blandt særligt 5-12-årige piger. LEGO Friends kombinerer de traditionelle LEGO klodser med et gennemført univers baseret på fem veninders liv, færden og venskab i den fiktive by, Heartlake City.

– Vores nye hotelgang rummer mere end 200 specialdesignede LEGO byggede modeller kendt fra LEGO Friends universet. Det er lige præcis disse detaljer, der gør oplevelsen på de LEGO tematiserede hotelværelser til noget helt særligt og fuldender den totale LEGOLAND oplevelse efter en dag i parken, siger Christian Woller.

Gæsterne kan dykke helt ned i det kendte LEGO Friends univers og overnatte i Olivias Trætophus, pudre næse i Emmas beautysalon eller følge dyrefodsporene på gulvtæppet, der leder hen til de populære kæledyr fra universet.