58 unge fra Vorbasse undervejs til Barcelona på fodboldtur


Vorbasse Boldklub har netop sendt 58 unge fodboldspillere samt 11 trænere og ledere på fodboldtur til Costa Brava Cup i Barcelona.

Holdene er: U14 Piger – U14 Drenge -U15 Piger – U15 Drenge.

De har været så heldige at få sponseret en træningstøj til hver spiller og træner mod en mindre egenbetaling. Tøjet blev udleveret ved et event i torsdags i Sparekassen Kronjylland, Vorbasse afd. hvor alle sponsorer og spillerne var til stede.

Fra Vorbasse Boldklub lyder der en stor tak til sponsorerne: Sparekassen Kronjylland, Superbrugsen, EgKris, Fitting Landsbyferie, Vorbasse Tømrer, Vorbasse Camping, LEIF´s Dækservice og Jupiter Cykler – Billund, som har gjort det muligt for de 58 unge fodboldspillere at tage på teræningslejr. Derudover har Guldbageren i Vorbasse og Kvikly i Grindsted sponsoreret forplejning til turen derned.

Vorbasse Boldklub har ligeledes modtaget tilskud fra Vorbasse Fonden og DBU’s Ungdomsfond, og op i mod 100 forældre og spillere har tjent penge til turen ved juletræsfældning hos Askjær Juletræer. De 4 hold har ydermere solgt Præmiespillodder hvor overskuddet ubeskåret er gået til turen. Turen har et samlet budget på ca. kr. 200.000,-