75 ansatte forlader Vestjysk Bank

Fusionen mellem Vestjysk Bank og Den Jyske Sparekasse efterfølges nu af en større fratrædelsesrunde i den nye bank. I alt forlader 75 medarbejdere banken, der således kommer ned på 660 medarbejdere.

– Vi er oprigtigt kede af at skulle sige farvel til gode, loyale kollegaer. Mange af dem har arbejdet for enten Den Jyske Sparekasse eller Vestjysk Bank i mange år og har bidraget til, at vi i dag står stærkt. Vi vil gøre, hvad vi kan, for at hjælpe de berørte medarbejdere videre på en ordentlig måde. Jeg er glad for, at processen omkring fratrædelserne er foregået hurtigt og i god dialog med ledere, medarbejdere og tillidsmandsorganisationen. 27 medarbejdere har valgt at søge om en frivillig fratrædelsesordning, hvad vi i alle tilfældene har imødekommet, siger adm. bankdirektør i Vestjysk Bank, Jan Ulsø Madsen i en pressemeddelelse.

Forud for fusionen var Den Jyske Sparekasse også ude i en fratrædelsesrunde, men Vestjysk Bank melder ikke noget om hvor mange DJS-ansatte der er med i de 75 fratrædelser i denne omgang.