Aalbæk forlader Billund – opkøbt af 3-stjernet

Fødevarekoncernen Atria, der ejer 3-Stjernet, overtager med virkning fra på mandag Aalbæk Specialiteter. Dermed vender virksomheden ikke tilbage til Billund efter branden i januar. Al produktion flyttes nemlig til Horsens.

Ifølge food-supply.dk dækker opkøbet af Aalbæk Specialiteter – ud over det samlede produktsortiment – også slagterbutikken og et mindre produktionsanlæg i Farre. Den nedbrændte bygning i Billund indgår ikke i købet.

Faktisk er det slet ikke sikkert at handlen var blevet til noget, hvis ikke Billund-afdelingen var brændt ned. Det erkender direktør i Atria, Anders Laursen overfor Food Supply.

– Aalbæk Specialiteter var jo i forvejen interessant, men vi har ikke før branden talt med dem om et køb. Men derfor kan man jo godt ha’ set sig lidt lun på dem, bemærker Anders Laursen på sitet.

Peter Aalbæk, der er tredje generation af Aalbæk Specialiteter, skal fortsat drive slagterbutikken i Farre og kommer ifølge Anders Laursen til at være en vigtig brik i udviklingen af nye koncepter.