ADHD-ramt musiker på Sognegården

Selvom vestjyden Danni Elmo kun lige har passeret de 30 år, så er det en lang historie han kan fortælle om sit ellers unge liv.

Historien om hans barndom er ikke for børn. Siden han var ni år, har han været anbragt på forskellige institutioner og han har kæmpet mod koncentrationsbesvær og impulsstyring hele sit liv. Han har været udsat for psykisk omsorgssvigt og for overgreb og han har været fanget i forskellige former for misbrug.

Men i dag står Danni stærkere end nogensinde, og han har besluttet sig for at hjælpe andre ved at holde foredrag om sit liv. Han tror på, at han ved at være åben og ærlig kan være med til at flytte grænserne for, hvad vi tør tale om, se bag facaden og handle på. For Danni vil ikke acceptere tabu, uvidenhed og fordomme overfor psykisk sårbarhed og overfor dem, som ikke altid passer ind.

Derfor turnerer den tidligere melodi grand prix-deltager land og rige rundt med foredrag “Fuld gas i frigear”, hvor fortællingerne om at være ADHD’er krydres med musik. Danni Elmo har været med i tre MGP’er; først i 2006 (2 in 1) anden gang i 2007 (Meaning of Life) og senest i 2014 med “She’s the one”.

Det musikalske foredrag finder sted kl. 19 på torsdag på Sognegården i Filskov og er arrangeret af Filskov Børnehave & Friskole samt Filskov Idrætsforening.