BI Gymnastik klar med nye hold

Arkivfoto: Jeppe Donslund


Der er nyt for både børn, unge og voksne, når gymnastiksæsonen går i gang i Billund i uge 36. Især på voksensiden er udvalget udvidet betragteligt.

– Vi har fået en ny instruktør ind i foreningen som kan bidrage med nye hold. Det er Hit Fit som er en motionsform, hvor man danser med sig selv, så at sige, til hits helt tilbage fra 50’erne og op til i dag. HitFit er skabt af den mangeårige Vild Med Dans-deltager, Marianne Eihilt, og er lavet på en måde, så alle kan være med, siger Karina Ehmsen.

Nyt hold på sæsonprogrammet er også Powerhoop, hvor deltagerne selv skal medbringe en powerhoop – en hulahopring med vægt.
– Jeg ved fra vores instruktør at både nybegyndere og mere erfarne udi powerhoop-genren kan være med her, siger formanden, der også glæder sig til at byde velkommen til Capoeira-holdet.

– Capoeira er en slags kampkunst, der kombinerer kamp, dans, leg og akrobatik. Det stammer fra Brasilien og er kommet til Billund på foranledning af en af vores efterhånden mange internationale borgere, der engagerer sig i foreningslivet og gerne vil udbrede kendskabet til Capoeira-sporten. Det er en anderledes sport som muligvis kan tiltale mange her i byen, så derfor har vi valgt at finde haltid til det, siger Karina Ehmsen, som også kan byde på nyt for børn og unge.

Billund er nemlig nu også blevet hjemsted for et tumbling-hold. Her er der tale om en gren inden for springgymnastikken hvor der hovedsageligt lægges vægt på de såkaldte baglænsroterende spring, flikflak, saltoer med skrue og dobbelt- og tripelsaltoer.

– Vi ved der er mange dygtige springere i Billund, som gerne vil lidt mere med deres sport, og det giver vi dem nu muligheden for med tumbling, men også med Gym Team Junior, der vender tilbage også i år, siger Karina Ehmsen.

Sæsonen skydes i gang som altid i uge 36 – og tilmeldingen er begyndt.