Billund – Bornholm på en time – men kun i sommer

Tag flyveren direkte fra Billund til Bornholm den kommende sommer.

Både hos Destination Bornholm og hos LEGOLAND er der stor glæde over at Danish Air Transport, DAT, i morgen åbner en ny sommerrute mellem Billund og Rønne. For med flyruten, der er sat til at vare en time, skæres der gevaldigt på køretiden for de 420 km, som i dag er på 6 timer og 38 minutter.

– Det er bestemt glædeligt, at vi nu ’bygger bro’ til Vestdanmark, og vi ser frem til, at de første jyske gæster lander på Bornholm. Jeg er sikker på, at det bliver en gevinst for vores turist- og erhvervsliv, at det bliver meget nemmere for den jyske del af befolkningen at komme til Bornholm, siger Pernille Kofod Lydolph, der er direktør i Destination Bornholm.

Sommerruten mellem Billund og Bornholm gør det også nemmere for bornholmerne at komme til Jylland – hvad enten det er på familiebesøg, forretningsrejse eller ferie. Den styrkede forbindelse mellem de to landsdele vækker således også glæde i LEGOLAND:

– Det er yderst positivt, at de bornholmske familier får nemmere adgang til LEGOLAND. Vi glæder os til at byde endnu flere bornholmere velkommen til en masse gode oplevelser i parken, og vi ser frem til en spændende sommer, siger parkens pressechef, Jacob Kjærsgaard Mortensen.

Ruten er gældende fra i morgen den 18. juni og frem til den 30. august og billetprisen starter ved 389 kroner.