Challenge påvirker lokal minitri

På samme måde som Tour De France hvert år inspirerer især flere mænd til at sætte sig i cykelsadlen og give sig i kast med cykelsporten, på samme måde forventer fitnesschefen i Magion, at det netop overståede Challenge Denmark Billund-Herning får flere til at melde sig til det mini-tri arrangement, der finder sted i Grindsted den 28. juni.

– Der skete i hvert fald noget med antallet af tilmeldinger efter Mini-tri’en ved Billund Friluft for et par uger siden. Så mon ikke der gør det nu efter Challenge Denmark også, forudser fitnesschefen i Magion, Kent Jensen.

Han er initiativtager til eventen næste søndag, hvor der skal svømmes 40o meter, cykles 18 km og løbes 4 km. Svømningen foregår selvsagt i Magions svømmehal, mens de 18 km cykles på spinningcykler inde i hallen. Løbeturen foregår på en 2 km rute omkring andesøerne bag gymnasiet – en rute der skal forceres to gange.

– Vi har kun plads til 60 deltagere, og allerede nu har 39 meldt sig til, så det er med at skynde sig, hvis man vil have en plads i årets mini-tri, siger Kent Jensen.

Det er tanken at arrangementet skal være en årligt tilbagevendende begivenhed, som skal støtte et nyt velgørende formål hvert år. I år støttes Børn og Unge med Kræft.

P-Pladsen foran Magion vil være lukket på dagen!
Men det er muligt at parkerer ved gymnasiet overfor.