Billund Håndbold kåret som Danmarks bedste!


Billund IF kåret som årets håndboldforening

På Dansk Håndboldforbunds repræsentantskabsmøde lørdag, blev Billund IF Håndbold kåret til årets håndboldforening 2014.

Håndboldklubben der i dag tæller godt 260 medlemmer, blev fra talerstolen hædret af Sigurd Skovborg fra DHF’s bestyrelse, der fortalte hvilke indsatsområder der gør at Billund IF skilte sig ud i kapløbet om titlen årets håndboldforening.

”Vi har valgt en forening, der i den grad har været med til at knække kurven. Billund IF’s medlemstal har været kraftigt stigende og er på tre år gået fra 116 til 260 medlemmer. Blandt andet har man fokuseret på rekruttering af de yngste medlemmer og har i de seneste år tiltrukket 30-40 nye medlemmer i de yngste årgange årligt,” indleder Sigurd Skovborg til dhf.dk

Flere end 55 voksne trænere og 15 ung-trænere, er med til at skabe en forening, hvor den positive fremgang skinner igennem både blandt de unge spillere, men også på senior rækkerne, hvor man i dag mønstre 35 seniorspillere, det bunder blandt andet Billund IF’s værdier og sociale engagement:

”I klubben er det sociale den vigtigste faktor, og man har blandt andet fælles opstartsstævne på tværs af hold, køn og trænere. Alt hvad man laver, bunder i de tre værdier: Glæde, sammenhold og respekt og det er lige meget, om der tales bredden, eliten eller de frivillige,” slutter Skovborg til dhf.dk

Danmarksmesterskabet skal selvfølgelig fejres. Og det bliver det med stor fest i Billund Idrætscenter i morgen mandag, hvor alle håndboldspillere, de mange frivillige, bestyrelse, og trænere er inviteret.