Billund-mor skaffede legetøj til syge børn

Da Vivi Stoklund Pausgaard for nylig blev indlagt sammen med sin datter på børneafdelingen H3 på Odense Universitetshospital, så hun en anden pige have lidt problemer med at færdiggøre et sæt LEGO, hun var i gang med at bygge:

– Flere af klodserne i æsken manglede – enten fordi de var blevet væk, eller fordi andre børn havde taget dem med hjem. Så tænkte jeg, at det måtte da kunne lade sig gøre at skaffe en masse nyt LEGO til de syge børn herovre, siger Vivi Stoklund Pausgaard.

I et opslag på facebook spurgte hun venner og bekendte, om der var nogen, der var i besiddelse af uåbnede LEGO-æsker.

– Det skulle være nyt af hensyn til smittefaren overfor de syge børn, siger Vivi Stoklund Pausgaard.

Og snart meldte flere Billund-borgere sig på banen for at hjælpe. Dermed lykkedes det Vivi Stoklund ret hurtigt at skaffe midler til at indkøbe en hel bunke nyt LEGO til børneafdelingen H3 på OUH.

Så da Vivi Stoklund Pausgaard forleden dukkede op med ikke mindre end 33 kasser spritnyt LEGO, var de to pædagoger, der er tilknyttet sygehusets børneafdeling, rørt til tårer over den store gavmildhed fra Billund-borgerne. Og for Vivi Stoklund Pausgaards store omtanke for de syge børn.

Udover de 33 æsker LEGO afleverede Billund-moderen også 4 LEGO sværd, 2 kasser Looms elastikker, bøger og lidt modellervoks og 1 fodbold fra Get Moving fra København.

 

Foto: Privatfoto