Billund Trav byder på Påsketrav Skærtorsdag

Wasabi Cloc kan blive den lokale deltager i Dansk Trav Derby Skærtorsdag sæsondebutrer den på Billund Trav.


På billedet ses Wasabi Cloc der kan blive den lokale deltager i Dansk Trav Derby – Skærtorsdag sæsondebutrer den på Billund Trav.

Billund Trav byder på Påsketrav Skærtorsdag kl. 13.00
Når foråret gør sit indtog, begynder årgangshestene også at røre på sig. Det kan publikum se de første tegn på i dag, når Kaj Jørgensen lader Wasabi Cloc sæsondebutere i dagens 7. løb Skærtorsdag. Wasabi Cloc mødte ved flere lejligheder de bedste i årgangen sidste år, og var bl.a. til start i Dansk Trav Kriterium, hvor det blev til en femteplads. Sæsonen sluttede med en fin sejr i Ålborg. I år er det helt store mål Dansk Trav Derby, men mon ikke også en start her på hjemmebanen i ”Sprintermesteren” søndag den 24. maj står på planen? Samme Kaj Jørgensen og sønnen Jesper kunne i sidste uge se Aros Cloc debutere med sejr i Aalborg. I dag debuterer en anden af staldens heste Aira Cloc i 2. løb, mon også det resulterer i sejr for den dygtige hestefamilie fra Bramminge?

Søren Johansson har fået en flyvende start på sæsonen
Billund-træner træner Søren Johansson har fået en flyvende start på sæsonen, og for 14 dage siden blev det til en flotte double i Odense. En af vinderhestene var Tarapaca, der gik et topløb. Parret har i dagens 3. løb chance for at gentage triumfen.

Amatørerne dyster om ”Billund Travklubs Vandrepokal”
Hobbykuskene dyster i dagens 5. løb om en aktie i ”Billund Travklubs Vandrepokal”. Morten B. Jørgensen (søn af Birger Jørgensen) har fået en god køretur bag Anders Nielsen trænede Without You. Den kommer med en frisk sejr fra seneste start. I samme løb bemærkede vi en ”giftig” afslutning fra Gunnar Eriksen og Tucana. Det par bliver sikkert en af de værste konkurrenter i det 13 hestes store felt.