BillundOnline kvalt i sin egen succes


Jah, det lyder voldsomt, men det var den skinbarlige sandhed søndag aften på BillundOnline.dk, hvor vi for første gang måtte sande at brugerne besøger os flittigt, og derved lagde os ned 🙂

Hele 19.810 artikelvisninger fordelt på 11.774 forskellige brugere i løbet af søndag den 31. maj, var med til at vi endte med at skuffe en masse besøgende med meget langsomme svartider på vores side mellem kl. 20:00 og 22:00, og andre kunne slet ikke komme på BillundOnline.

Vi afsatte selvfølgelig hurtigt de nødvendige ressourcer for at komme problemet til livs, og kl. 22:00 var der igen normal drift, hvor vi i løbet af 6 minutter igen var oppe på 250 live besøgende, og siden var flyvende, med tilfredsstillende hastigheder.

Hovedårsagen er fundet – og den pilles der selvfølgelig fortsat ved, da vi ønsker at få så hurtigt en nyhedsportal som mulig, til gavn og glæde for alle.

Samtidigt med at vi selvfølgelig er utrolig kede af at skuffe de mange besøgende, glæder vi os trods alt over den enorme opbakning, som forårsagede søndagens ”kvælning i succes”

Dejligt du kommer her – vi lover vi fortsat ligger os i selen på at levere nyheden, når den er ny fra hele Billund kommune.

BillundOnline hilsner

Per Ahm