Lokale kræfter bakker i dag op om Go Charity på Vandel go-kart


Heidi Munkgaard Schmidt er også at finde i Vandel i dag.

Heidi Munkgaard Schmidt der i ledtog med Elly Mørup tidligere på året har haft deres egen indsamling i gang i Billund, er også at finde på gokart-banen i Vandel i dag, og støtter op om det store samlede projekt Team Rynkeby, der samler ind til Børnecancerfonden.

Arrangementet er åbent for alle, og for blot 20 kroner kan du hele dagen se ræs på Vandel Flyveplads, og overskuddet går til Børnecancerfonden.

”Sidste år lykkedes det at samle 90.000 kroner ind til Børnecancerfonden, og vi håber på at 2015 bliver endnu bedre, da det i år er lykkedes at komme op på hele 19 hold i mod 12 hold i 2014, og samtidigt er det lykkedes os at finde en brændstofsponsor, nemlig Go’on, hvilket giver os en besparelse på hele 13.000 kroner” lød det lørdag fra Nikolaj Schmidt Jørgensen fra Vandel Gokart til BillundOnline.

09:00 gik starten til Go Charity på Vandel flyveplads, og de 19 hold kæmper hele dagen en brav kamp om podieplaceringer.

Ikke helt uventet ligger Magnussens team lige nu i toppen på Vandel flyveplads, men meget kan ske i løbet af et 12-timers Le Mans lyder det fra Nikolaj Schmidt Jørgensen fra Vandel Gokart.

Læs også: 12 timers Le Mans i Vandel – Kevin Magnussen kører med

I dag består Team Rynkeby af 1.450 motionscykelryttere og 350 hjælpere fordelt på 32 lokale hold fra henholdsvis Danmark, Sverige, Finland, Norge og Færøerne.

I 2014 donerede Team Rynkeby 36,128 mio. DKK til kampen mod børnekræft – heraf gik de 23,498 mio. DKK til Børnecancerfonden.