Blomster til mor bringes ud med cykelbud

Kristian Vestkær Pedersen fra Blomstergalleriet har lavet aftale med Jannie Søgaard og Ole Thomsen fra Billund Cykelmotion om udbringning af blomster til Mors Dag.


Nogen får motion, andre sparer CO2-udledning – og mor får blomster. Det er ren win-win…. og win, for Blomstergalleriet i Billund forud for Mors Dag førstkommende søndag. Butikken har nemlig lavet aftale med Billund Cykelmotion om udbringning af Mors Dags-buketter indenfor Billunds bygrænse på søndag.

– Det var egentlig noget jeg fandt på sammen med Dorte (Vestkær Pedersen, indehaver af Blomstergalleriet, red) fordi vi som klub gerne vil give noget tilbage til vores sponsorer, lyder det fra Ole Thomsen fra Billund Cykelmotion.

En gang om året cykler BICMs medlemmer – store som små – rundt til deres sponsorer for at sige tak for støtten – og denne gang kommer takken altså flere til gode.

– Vi kommer til at spare nogle bilture på søndag, når cykelklubben på den her måde overtager flere ture indenfor bygrænsen – og så er det jo også bæredygtig og godt for miljøet, smiler Kristian Vestkær Pedersen fra Blomstergalleriet.

Ifølge ham indløber der sædvanligvis 400-450 bestillinger til butikken på Mors Dags-buketter og henved 200 af dem skal formentlig dele ud lokalt. Så de lokale cykelryttere får travlt:

– Jeg tænker vi gør det på den måde at vi putter en masse buketter i en bil, som så kører ud på et centralt sted, hvor vores medlemmer så kan samle op og dele ud til kunderne, siger Jannie Søgaard fra BICM.