Blomsterbutik rives ned for arkadebygning


I forbindelse med arbejdet med at udforme det kommende LEGO House parkeringshus på Ole Kirks Vej i Billund er det besluttet, at der samtidig bygges en arkadebygning imellem parkeringshuset og Hovedgaden. Formålet er at give LEGO House gæsterne den bedst mulige oplevelse, når de besøger Billund.

– Gæsternes oplevelse af Billund og LEGO House starter allerede, når de parkerer bilen. Vi vil gerne give dem en super oplevelse. Derfor gør vi os stor umage med at bygge et indbydende parkeringshus, og sammen med beslutningen om at bygge en flot butiksarkade, som gæsterne passerer på vejen til LEGO House, er jeg overbevist om, at vi allerede fra besøgets start har positive gæster, siger generalmanager for LEGO House, Jesper Vilstrup.

Men byggeriet af arkaden kræver en nedrivning af de to ejendomme på Hovedgaden ved siden af Billund Bageri, det gamle Citykiosken og butikken Blomster i Billund.

– Jeg har taget imod tilbuddet om, at min blomsterbutik kan blive en af tre butikker i den nye butiksarkade. Min butik har i dag en rigtig fin beliggenhed og en god kundekreds, men i en helt ny bygning og med to nye butikker som naboer, bliver det noget helt andet. Det er en stor chance for mig, siger indehaver Pia Durbahn.

Blomsterbutikken ventes at genåbne i arkaden 1. november 2016 og Pia Durbahn er blevet tilbudt at flytte sin butik til en anden adresse i perioden frem til, at butiksarkaden er klar, men har sagt nej tak.

– Jeg kan blive her frem til udgangen af oktober, men i stedet for at lukke ned til sommerferie, åbne igen og lukke og flytte til et nyt sted senere på året, har jeg valgt at lukke helt allerede nu. De næste to uger holder jeg ombygningsudsalg, og pausen vil jeg bruge til at udvikle min nye Blomster i Billund, som jeg forventer at kunne åbne lige før julehandlen går i gang til næste år, siger Pia Durbahn.

LEGO House arkadebygning