Boghandel og legetøjsbutik åbner i Billund

Der bliver knoklet løs på Butikstorvet for at gøre lokalerne klar til det nye Biksen. Henrik Henriksen (tv) står bag butikken, der får Stephanie Vig Pallesen (th) som daglig leder.


Nu får Billund endelig en legetøjsbutik og en boghandel igen – og endda i én og samme butik. Det er Henrik Henriksen fra Bøger og Papir i Give, der også stod bag den seneste boghandel i Billund, der nu vender tilbage til byen:

– Jeg har simpelthen fået så mange henvendelser fra folk i byen, om jeg da ikke nok ville åbne noget i Billund igen, siger Henrik Henriksen, der således nu imødekommer de mange ønsker. Lige nu knokler han sammen med flere andre på livet løs med at gøre lokalerne klar til både bøger og legetøj.

Butikken, der ligger mellem SuperBrugsen og Restaurant Billund på Butikstorvet, kommer til at hedde Biksen og åbner torsdag i næste uge. Daglig leder bliver Stephanie Vig Pallesen, der også er et kendt ansigt i byen. Udover at bo her, var hun også en del af personalet i den gamle boghandel lige overfor de nye lokaler.