Borgermøde om ny legeplads i Vestbyen

Foto: Billund kommune


Hvad skal den kommende legeplads i Grindsted kunne? Hvor skal den placeres? Skal den opfylde andre behov? Hvilke materialer skal bruges?

Det kan du få medindflydelse på ved at deltage i et borgermøde den 15. maj kl. 19.00 i MAGION.

Billund kommune arbejder på at give alle børn i kommunen spændende og udfordrende lege- og læringsmuligheder og i den forbindelse er der lavet en legepladsstrategi, hvor der er fokus på at sikre færre, men bedre legepladser, som er unikke for netop deres placering. Og som samtidig fungerer som naturlige mødesteder for borgere i alle aldre.

Nu er turen kommet til Vestbyen i Grindsted, hvor der er bevilget 2.850.000 kr. til etableringen af en ny og unik legeplads. Derfor inviterer Billund Kommune alle interesserede borgere til borgermøde den 15. maj kl. 19.00 i MAGION.

– Vi håber, at mange borgere vil deltage og give deres besyv med. Det eneste, der ligger fast for den kommende legeplads er nemlig, at legepladsens tema skal tage udgangspunkt i Grindsteds historie, og at den skal være placeret på et egnet offentligt grønt areal i Vestbyen, siger Simon Nicolajsen Jørgensen, udvalgsformand for Teknik-, Plan og Kulturudvalget i Billund Kommune.

Opgaven med at etablere den nye legeplads kommer i udbud i løbet af sommeren, og legepladsen forventes at være klar til indvielse i foråret 2025.

Den nye legeplads i Vestbyen erstatter de eksisterende legepladser på Norden, Knudsøvej, Lyngvej og Filsøvej i Grindsted, som i stedet omlægges til arealer, der dog stadigvæk kan have legende elementer eller være lokale samlingssteder.

Borgermødet foregår i MAGION den 15. maj kl. 19.00-21.00. Tilmelding er ikke nødvendig.