Byrådskandidat: Jeg vil være en stemme for de unge

Leif Storbanks hjerte banker for børn og unge, som han vil kæmpe for hvis han bliver valgt ind i byrådet til november. Privatfoto.


46-årige Leif Storbank fra Grindsted var slet ikke i tvivl om sit svar, da han for nogen tid siden blev kontaktet og spurgt om han kunne have lyst til at stille op til kommunalvalget for Venstre.

–  Jeg har været Venstremand i alle mine stemmeberettigede år og har fulgt med i den politiske dagsorden on/off gennem lang tid. Jeg tror på, at jeg har noget godt at byde ind med, da jeg gennem mit halvlange liv har haft berøring med mange forskellige områder, som har tilknytning til kommunalpolitik, siger Leif Storbank i en pressemeddelelse.

At det netop bliver de unge, der vil få hans opmærksomhed i en eventuel byrådsperiode, udspringer sig af hans store interesse for de unge, som han møder i forskellige sammenhænge.

– Jeg er ansat som lærer ved Billund Ungdomsskole, hvor jeg er i et specialtilbud til unge internationale borgere mellem 18-25 år. Derudover er jeg udlånt til Vestre skole i Grindsted, hvor jeg varetager undervisningen i SST, som er en international klasse for elever i alderen 10-17 år, siger Leif Storbank.

Han har desuden arbejdet som bartender og dørmand i nattelivet, været pædagogmedhjælper i børnehave, SFO og på en institution for anbragte unge.

– Mit hjerte banker for skoleområdet, kultur, udsatte unge og særlig meget for integration. Det er derfor også de områder, som jeg har en særlig politisk interesse, siger den nye Venstre-kandidat.

Chefen på holdet, Stephanie Storbank, der er partiets borgmesterkandidat blev glad da Leif Storbank sagde ja til kandidaturet:

– Jeg har kendt Leif igennem mange år og kender ham som en ”venstremand”, hvis hjerte især banker for udsatte børn og unge, lyder det fra Stephanie Storbank.