Castle Hotel fik flot første år

Spørger man hoteldirektør Thomas Buch Tøstesen, så fik LEGOLAND Castle Hotel i Billund et særdeles tilfredsstillende første leveår.

– Det er gået godt – rigtig godt, siger Thomas Buch Tøstesen, der udover Castle Hotel også står i spidsen for Hotel LEGOLAND og LEGOLAND Holiday Village.

Han må af børshensyn ikke fortælle hvor godt eller hvilken belægning der har været på hotellet, men konstaterer  blot, at der altså var plads til endnu et overnatningssted i Billund.

Med Castle Hotel kom Billund by op på 10.000 sovepladser fordelt på 3.860 senge alene i LEGOLAND-regi, mens de øvrige overnatningssteder i Billund har 6.140 senge til rådighed til overnattende gæster.

Om kort tid lukker LEGOLAND portene for denne sæson, og dermed lukker også Castle Hotel ned. Det har fra starten været meningen, at Castle Hotel skulle følge forlystelsesparkens åbningstider.

– Selvom det har været et godt første år, så er det ikke noget, vi har planer om at ændre på foreløbigt, siger Thomas Buch Tøstesen, der dog alligevel kommer til at genåbne det nye hotel om kort tid.

– Vi kommer til at have nogle af vores julefrokoster her på Castle Hotel, og det kan også være, vi kommer til at bruge det til nogle andre arrangementer i løbet af vinteren, men ellers er det planen at følge LEGOLANDs sæson, siger Thomas Buch Tøstesen.