Dameeliten er tilbage i Gyttegård

Efter flere års fravær er der nu igen dameelitegolf i Gyttegård Golfklub. Hidtil har der manglet kvindelige golfspillere, der både havde tiden og var gode nok til at udgøre et elitehold.

Men det ændres nu, eftersom otte kvinder har givet hinanden og klubben håndslag på, at de fremover vil spille elitegolf for Gyttegård golfklub. Pigerne har allerede haft deres første træning sammen og selv om de er forskellige på mange måder, oplever klubbens eliteansvarlige, Kim Fisker, allerede et unikt sammenhold:

– Vi har fået en trup med en god blanding af erfaring og talent på vores nye damehold og jeg fornemmer, at pigerne bliver et frisk pust for hele elitearbejdet her ude i klubben, siger Kim Fisker.

Målet med damerne er i første omgang, at de etablerer sig som hold og at de unge på holdet udvikles.

På trænersiden er Jon Boserup også meget begejstret for det nye elitehold. Han har oplevet, hvordan pigerne har taget eliterollen på sig med det samme.

Udover et damehold tilmelder klubben også et 3. herrehold, som skal fungere som en rugekasse for unge talenter til 1. og 2. holdet. Alle fire Gyttegård-hold har første kampdag den 23. april 2016, men inden da venter der en masse vintertræning.