Jacob Mouritsen er ny formand for VU Billund/Grindsted

Ungdomsafdelingen af Venstre i Billund/Grindsted har fået ny formand. Det skete på en ekstraordinær generalforsamling i foreningen. Der er i og for sig ikke noget odiøst i, at der afholdes en ekstraordinær generalforsamling på dette tidspunkt. Det giver nemlig siddende bestyrelsesmedlemmer mulighed for at træde ud i forbindelse med start på nyt studie.

På generalforsamlingen blev der skiftet ud på formandsposten, hvor Steffen Stustad trådte tilbage:

– Der er behov for yngre kræfter på formandsposten, så VU Billund/Grindsted stadigvæk kan holde fingeren på pulsen på CampusGrindsted, hvor vores medlemmer fortrinsvis kommer fra, forklarer den 22-årige lærerstuderende Steffen Stustad fra Billund.

I stedet blev næstformanden, 19-årige Jacob Mouritsen fra Sdr. Omme, ny formand. Han ser frem til opgaverne for Billund Kommunes største ungdomsparti med 90 medlemmer:

– Steffen har formået at løfte denne forening til nye højder, og jeg går meget ydmygt ind til opgaven. Kan den nye næstformand, Søren Sørensen, og jeg, samt den nye bestyrelse, blot formå at komme i nærheden af de resultater, Steffen har præsteret, så kan vi være rigtig stolte og tilfredse, lød det fra Jacob Mouritsen.

Helt slut er det dog ikke for Steffen Stustad, som fortsætter i bestyrelsen:

– Jeg mener stadigvæk, jeg har masser at bidrage med, især i forhold til Venstres Ungdom og Venstres relationer, men tiden var inde til en ny formand. Jeg vil dog gerne takke Venstre i Billund Kommune for det gode samarbejde i forbindelse med mit virke som formand, siger Steffen Stustad.

Kristian Nørgaard blev genvalgt som kasserer, mens Kasper Lorenz, Mads Dyhre Nielsen, Steffen Stustad og Louise Bennetzen opnåede valg til bestyrelsen. 1. suppleant er Cecilie Ebbesen, mens 2. suppleant er Mathilde Junker.

– Det er en virkelig, virkelig stærk bestyrelse, vi har fået, og med hele ni kandidater til de fire bestyrelsesposter gør det mig til en meget stolt formand med en stærk tro på fremtiden, siger den nye formand, Jacob Mouritsen.

Bagerst fra venstre: Kristian Nørgaard (kasserer), Mads Dyhre, Kasper Lorenz og Steffen Stustad Forrest fra venstre: Louise Bennetzen, Cecilie Ebbesen (1. suppleant), Jacob Mouritsen (formand), Søren Sørig Sørensen (næstformand). På iPad: Mathilde Junker (2. suppleant)
Bagerst fra venstre: Kristian Nørgaard (kasserer), Mads Dyhre, Kasper Lorenz og Steffen Stustad
Forrest fra venstre: Louise Bennetzen, Cecilie Ebbesen (1. suppleant), Jacob Mouritsen (formand), Søren Sørig Sørensen (næstformand). På iPad: Mathilde Junker (2. suppleant)

 

Tagged