De første lokale finalister til Skole OL er fundet

4.A fra Sdr Omme skole og 5.A fra Vorbasse skole løb med sejren i torsdagens dansedyst. De har derfor sikret sig en plads til dansedysterne under sommerens Skole OL-finale. Foto: Billund kommune


Billund Kommune åbner til sommer dørene for en OL by i børnehøjde, hvor kommunen igen i år er værter for Skole OL-finalen. Torsdag begyndte forberedelserne for de lokale børn, da Vorbasse Fritidscenter dannede ramme for kommunens første lokalstævne, som blev afholdt i dans.

Mere end 100 elever fra Lynghedeskolen, Sdr. Omme Skole og Vorbasse Skole deltog i lokalstævnet, og over hele linjen var der tale om imponerende og kreative dansepræstationer. Lokalstævnet blev organiseret af Silkeborg IF Dans, og 4.A fra Sdr Omme skole og 5.A fra Vorbasse skole løb med sejren. De har derfor sikret sig en plads til dansedysterne under sommerens Skole OL-finale.

– Som hjemsted for Børnenes Hovedstad arbejder vi for at skabe en by og en kommune i børnehøjde. Derfor glæder jeg mig til, at vi igen i år får besøg af skolebørn fra hele landet, når vi inviterer til Skole OL-finalen ved Billund Idrætscenter. Her opbygger vi nemlig en skoleolympisk by på børnenes præmisser, hvor de trygt kan afprøve deres færdigheder og gå rundt mellem alle sportsgrenene, siger Stephanie Storbank, borgmester i Billund Kommune.