Den gamle produktionshøjskole bliver tamilsk frikirke

Fremover skal der være tamilsk frikirke i den gamle produktionshøjskole mellem Grindsted og Billund. Foto: google maps


Bygningerne, der tidligere husede Grindsted Produktionshøjskole, som i dag blot hedder Produktionsskolen, er blevet solgt. Køberen er en tamilsk forening, der ønsker at lave frikirke på stedet.

– Vi er meget glade for at have fået solgt bygningerne på Vejle Landevej, og nu kan vi komme videre, siger Helle Korgaard, der er leder af Produktionsskolen, som i dag bor på Tårnvej i Grindsted.

Køberne er en kristen tamilsk menighed som i flere år har hørt til Vestermarkskirken i Grindsted. Nu er det ifølge bestyrelsesmedlem i frikirken, Thiusius Rajeeth Savarimuthu, tid til at stå på egne ben.

– Vi har i alle årene betragtet os selv som en del af Vestermarkskirken, men nu fik vi muligheden for at få vores eget. Nu gælder det lidt renoveringsarbejde på Vejle Landevej, inden vi kan slå dørene op til gudstjeneste i oktober. Renoveringen er vi dog nødt til at tage sådan lidt løbende, for vi sætter tæring efter næring, siger Thiusius Rajeeth Savarimuthu til BillundOnline.

Ifølge ham tæller den tamilske menighed omkring 35 medlemmer over 18 år, men Thiusius Rajeeth Savarimuthu regner med der kommer flere til.