Den Lille Pølsevogn flytter

Karina Schmidt flytter på mandag Den Lille Pølsevogn fra Hedegårdsvej til Vejlevej i Billund. Arkivfoto


Præcist på 1-års dagen for sin selvstændige karriere med sin overtagelse af Den Lille Pølsevogn i Billund, har indehaver Karina Schmidt valgt at flytte vognen til en anden lokation.

Mandag holder vognen flyttedag fra den nuværende placering ved Fri Cykler og Bøje & Brøchner på Hedegårdsvej i Billund og tirsdag kl. 11 åbnes lugerne i pølsevognen i stedet på pladsen ved Bryghuset på Vejlevej:

– Michael (Brogaard, red) fra Bryghuset kom en dag forbi og spurgte om jeg ikke kunne tænke mig at flytte om til ham på Vejlevej, og det tænkte jeg så lidt over. Nu har jeg taget beslutningen om at takke ja til tilbuddet, for der har vist sig flere fordele. Bryghuset har nemlig fødevaremyndighedernes godkendelse til madproduktion og det betyder at jeg kan begynde at lave flere af produkterne selv, siger Karina Schmidt og nævner eksempelvis agurksalat som kommende egenproduktion.

Hun er ikke bange for at tabe kunderne på flytningen:

– Flere af mine stamkunder kører i bil herom, og jeg tror det er hip som hap om de skal køre på Hedegårdsvej eller Vejlevej. Samtidig er jeg overbevist om at det er nemmere at trække eksempelvis turisterne fra Lalandia ind i vognen når den holder på Vejlevej i stedet, siger Karina Schmidt.