Det går godt i Billund IF

Gårsdagens generalforsamling i Billund IF viste, at der drives en sund forening i byen. Dog kniber det for de sportsgrene, der typisk ikke tiltrækker så mange medlemmer under 25 år – og dermed ikke er berettiget til medlemstilskud fra kommunen.

Således kunne formand Lasse Jægergaard i sin beretning fortælle, at volleyball-afdelingen om en måned kan være en saga blot, da der pt ikke er en bestyrelse i denne underafdeling af Billund IF. For få år siden måtte også badminton-sporten give fortabt som forening i Billund, da der ikke var en bestyrelse. I stedet kører badminton nu som pay-and-play i Enggårdshallen, hvor man betaler per time per bane.

Til gengæld var der også lyspunkter i formandens beretning. BI Håndbold blev for få dage siden kåret som årets håndboldforening i JHF kreds 6 og afdelingen er en solstrålehistorie i BI-regi. At frivillige skaffer frivillige er en drøm, som BI Håndbold har formået at realisere.

Ved generalforsamlingen blev der også overrakt fire ungdomspriser og fire voksenpriser. Ungdomspriserne gik til Sarah Nyrup Hansen (svømning), Christian Nikolajsen (håndbold) mens fodbold modtog to ungdomspriser til Mette Habekost og Peter Risager.

Hos de voksne var der priser til Per Uldal (håndbold), Carl Olsen (bordtennis), Rune Andersen (rollespil) og Anni Falkenberg (gymnastik).

Foto: Jeppe Donslund