Flere klassetrin på vej på ISB

Den Internationale skole i Billund er klar til at udvide til også at omfatte mellemtrinnet, 5.-7. klassetrin. Dermed er endnu et delmål for skolen opfyldt.

For blot halvandet år siden begyndte de første elever i indskolingen og de første børn troppede op i den internationale børnehave. Siden er det gået slag i slag og ventelisten på en plads i indskolingen bliver længere.

Lige nu er der knap 140 børn i børnehaven og indskolingen på International School of Billund, ISB. Efter sommerferien stiger tallet til omkring 160, når ISB kan tilbyde 5. til 7. klassetrin.

– Vi oplever en stor interesse fra de nuværende elevers ældre søskende og fra nye familier, der er på vej til at flytte til landet, siger skoleleder, Camilla Uhre Fog.

Hun er ikke i tvivl om, at flere internationale familier vælger at bosætte sig i Billund netop på grund ISB:

– Selvom vi har en bus, der henter og bringer børn i både Vejle og Kolding, så oplever vi familier, der egentlig havde kig på netop disse byer, men som alligevel vælger at flytte til Billund. Af den simple årsag at forældrene hellere vil pendle til og fra job i Trekantområdet, end at børnene skal pendle til og fra skole, siger Camilla Uhre Fog.

Den store interesse betyder også at der er forhåndstilmeldinger fra flere familier, der ønsker at deltage i næste måneds informationsmøde om de kommende nye årgange på ISB.

– Den 8. april holder vi informationsmøde omkring mellemtrinnet, hvor interesserede familier kan høre mere om skolen og om vores tilgang til læring gennem leg og vores IB-program, forklarer Camilla Uhre Fog.