EG-elevers studietur til Italien aflyst

Foto: Erhvervsgymnasiet Grindsted


Egentlig skulle 35-36 elever og tre lærere fra Erhvervsgymnasiet Grindsted i dag været taget afsted på studietur med destinationen Rom.

Men i går eftermiddags blev turen aflyst – kun få timer før Udenrigsministeriet opdaterede sin rejsevejledning, der frarådede rejser til netop Italien.

– Vi aflyste turen i går eftermiddag kl. 15.45 efter en dialog med rejsearrangøren Benns Rejser, siger Erhvervsgymnasiets direktør, Jesper Dahlmann.

Rejseselskabet kunne meddele, at flere og flere af de steder som erhvervsgymnasiets elever skulle have besøgt på studieturen, meldte fra i stor stil på grund af smittefare.

– Vi kunne allerede i forgårs se at mange af programpunkterne begyndte at smuldre og lærerne var begyndt at lede efter alternativer til besøg, siger Jesper Dahlmann.

Men den endelige aflysning kom så altså i går eftermiddag efter en snak med Benns Rejser, der refunderer alle udgifter til eleverne.

– Lige nu er jeg bare glad for at der er kommet en afklaring og at eleverne ikke kom afsted og så skulle have været isoleret et eller andet sted. Nu er de blevet hjemme og vi skal have sat noget undervisning i stand til dem, lyder det fra Jesper Dahlmann.