En publikums-darling sagde pænt farvel


For nylig traf speedwaykører Johannes Kikkenborg beslutningen om at stoppe karrieren. Og i går tog han så et par æresrunder på Billund Kommunes Speedway Center for at sige pænt farvel til Grindsted Speedway Klubs fans, der virkelig har taget ham til sig i de år han har kørt for GSK.

– Det var stort. Der var mange klapsalver og det var lidt sjovt at prøve. Der har været mange, der synes det var sørgeligt ikke skulle se mig på banen mere, men der er taget en beslutning og jeg har været så heldigt selv at kunne bestemme hvornår jeg ville holde, så det er jeg glad for, sagde Kikkenborg efterfølgende til BillundOnline.

Den unge vestjyde har taget beslutningen om at stoppe, fordi det ikke var foreneligt med jobbet som håndværker at bruge så mange timer på at køre frem og tilbage til løb. Men derfor er det slet ikke slut med speedway:

– Jeg vil stadig være på banen, men nu har jeg bare mere tid til at sidde på tilskuersiden. Og en eller anden form for kontakt til sporten vil jeg blive ved med at have, om det bliver som træner eller holdleder, eller hvad det bliver, det er svært at sige. Men jeg glemmer aldrig den sport, jeg har brugt 20 år på, siger Johannes Kikkenborg.