En sejr skal hive Billund ud af nedrykningsfare

Soccer Ball on Grass


Hvis Billunds serie 2-herrer vil gøre sig forhåbninger om at komme væk fra nedrykningsstregen, så skal der pinedød tre point på kontoen ved fredagens kamp ude mod Rask Mølle.

Der er tale om et bundbrag, hvor begge hold ligger i bunden af tabellen med 6 point. Derfor går Rask Mølle lige så benhårdt efter fuldt udbytte af fredagens kamp.

– Vi ser ikke os selv som en kandidat til den ene af nedrykningspladserne, og vi ved at kampen mod Rask Mølle skal give 3 point. Vores gameplan er da også på plads, og vi skal fortsætte de gode takter fra opgøret mod Give, så er jeg sikker på at vi kommer fra Rask Mølle med 3 point, lyder det fra serie 2-træner, Torben Pedersen.

Truppen har, trods flere småskader, trænet godt oven på Give-kampen, og mandskabet føler sig klar til at yde i fredagens yderst vigtige opgør.

– Vi er desværre ramt af flere skader, hvilket gør at vi er nødsaget til at lave nogle ændringer i start 11’eren, men vi har trænet godt og spillet folk ind i forhold til de ændringer vi laver. I øvrigt er vi overbeviste om at vi får 3 point fredag, lyder det fra truppens anfører, Sebastian Nørbygaard.

Der fløjtes op til bundbrag i Rask Mølle fredag kl. 19.