Endelig kunne Vorbasses nye torv indvies


De har godt nok ventet på det her nye fine torv i Vorbasse i mange år, men i går kunne den nye plads endelig officielt indvies – ni år efter de første tanker om torvet tog form. Faktisk en dobbelt indvielse da også den nye skulptur, Argo, begået af kunstner Morten Stræde også skulle have klippet en rød snor.

– Torvet ser selvfølgelig lidt kedelig ud på denne årstid, men jeg er helt sikker på at vi til foråret vil se et torv i et helt andet flor, som forhåbentlig indbyder til ophold for turister og byens borgere, lød det blandt andet i talen fra Jørn Poulsen fra Vorbasse Lokalråd.

Og det får han formentlig helt ret i. For der er lagt op til et hyggeligt torv, der kan rumme mange forskellige aktiviteter og så er der såmænd også opstillet nogle højborde, så gæsterne fra Vorbasse Kro lige ved siden af kan trække frisk luft med en håndbajer på bordet foran.

Jørn Poulsen overlod det herefter til sin kollega i kommunalbestyrelsen, borgmester Stephanie Storbank, at klippe de to røde snore – først til Torvet og dernæst til skulpturen Argo.