Familiedag på Billund Trav trækker turisterne til

Når Billund Trav imorgen onsdag den 22. juli åbner portene til årets 3. familiedag på travbanen, forventes der større turist-deltagelse end tidligere år.

Der er lige nu rigtig mange Nordmænd og Svenskere i byen, og de er helt pjattede med travsport. Så vi forventer klart en stor deltagelse fra turisterne i morgen også, fortæller Ole Smed Nielsen, marketingschef i Billund Trav, og tilføjer at det jo er oplagt, når man holder ferie i Billund, også at opleve lidt andet end blot LEGOLAND og Lalandia.

Lige nu er der 70 mand tilmeldt familiedagen, der med gratis entre begynder dagen med rundvisning i staldene kl. 14:30, hvor der er mulighed for at komme helt tæt på hestene, se hvilket udstyr der bruges, få et godt indblik i reglerne omkring sporten, og måske et godt staldtip.

Familiedag på Billund Trav

Herefter gennemgåes spillet, så der er rig mulighed for at få gevinst med hjem, på den værdikupon på 50,- der uddeles pr. familie, sammen med gratis is til børnene, så alle er klar til løbstart kl. 15:30

Vi er rigtig glade for den store opbakning vi allerede nu kan mærke til dagen siger Ole Smed. Dagen bruges jo netop for at trække folk til, så de kan se hvad travsporten er, helt tæt på.

Der er ligeledes mulighed for at få sig et ordenligt måltid mad, da der serveres helstegt pattegris inkl. en fadøl til 125,- efter princippet – Spis hvad du kan. Man kan også tage madkurven med, der er masser af borde og bænke på området, eller du kan tage et tæppe med og benytte græsset ve den store drive-in parkering, med udsigt over hele banen.

Vil man deltage til Familiedagen på Billund Trav, skal man rige i forvejen på telefon 75331311, senest kl. 12:00, så Travbanen kan sikre sig guider nok til turene rundt i staldende.