Finansminister Kristian Jensen kommer til Billund

Finansminister Kristian Jensen kommer på talerstolen ved årets januarmøde i Venstres vælgerforeninger i det tidligere Ribe Amt. PR-foto: Ulrik Jantzen.


Når Venstres vælgerforeninger i det tidligere Ribe Amt næste lørdag mødes til det traditionsrige januarmøde – denne gang i Billund – så vil det være med indlæg fra gæstetaler, Kristian Jensen, der ved seneste regeringsrokade rykkede fra udenrigsministeriet til finansministeriet.

Men selvom emnet for årets stormøde er “turisme og politik” er det ikke nødvendigvis dét, finansministeren kommer til at tale om i Billund:

– Kristian Jensen har fået et fuldstændig valgfrit emne og må derfor tale frit fra leveren om det, der konkret optager ham her og nu. Hans emne kan altså godt være noget andet end det, der er hovedtemaet for stormødet. Det forventer jeg faktisk, siger lokalformand for Venstre i Billund kommune, Peter Fredensborg. Han forestiller sig dog ikke noget lokalt:

– Det bliver helt sikkert landspolitisk. Og måske også noget finanspolitisk, da det er det, der konkret er hans ressortområde nu. Men jeg ved det ikke med sikkerhed, lyder det fra Peter Fredensborg.

Udover Kristian Jensen vil der også være indlæg LEGOLANDs direktør, Christian Woller, der også er formand for Foreningen til Markedsføring af ferieturismen i Syddanmark, FOMARS, som vil tage den aktuelle temperatur på turismen i Syddanmark. Vardes borgmester og formand for Partnerskab for Vestkystturisme, Erik Buhl taler om turismen i det vestjyske, og så vil Karsten Knudsen fortælle den gode lokale historie om Fitting Landsbyferie, mens forstander Toni Hessner fra TronsøSkolen informerer om muligheden for at uddanne sig indenfor turisme og oplevelser.

Januarmødet er åbent for alle interesserede og finder sted på SAGRO (det tidligere Jysk Landbrugsrådgivning) i Billund. Tilmelding skal ske til formand Peter Fredensborg på tlf. 61369327.