Finnair åbner ny rute fra Billund til Helsinki

Når Finnair til april næste år åbner for en daglig afgang fra Billund til Helsinki, åbnes der samtidig for hurtige og mere smidige forbindelser til Asien og Finland.

– Vi glæder os meget over Finnairs nyhed i dag – vi har længe arbejdet på at få en direkte forbindelse til den finske hovedstad. Fra Finnairs base i Helsinki er der også gode muligheder for at komme hurtigt videre til det østligste Europa og Asien, hvilket vil komme erhvervslivet i hele Vestdanmark til gode, siger lufthavnens direktør, Kjeld Zacho Jørgensen.

Hos Finnair ser man frem til samarbejdet med Billund Lufthavn, hvor de rejsende dermed kommer tættere på Finnairs 15 asiatiske destinationer; Beijing, Shanghai, Hongkong, Chongqing, Xi’an, Seoul, Tokyo, Osaka, Nagoya, Singapore, Ho Chi Min City, Delhi, Bangkok, Phuket og Krabi.

– Vi har set et stort behov i Jylland for Finnairs direkte rute til Helsinki og  smidig adgang til Finnairs genveje til Asien. Jeg er virkelig glad for, at Vestdanmark nu også kan få glæde af den stigende efterspørgsel efter vores stærke og hurtige rutenetværk til Asien, og vi har store forventninger til den nye rute,  siger Finnair Danmarks landechef, Robert Öhrnberg.

Ruten flyves med med afgang fra Billund mandag, onsdag, fredag og søndag klokken 12.10 og tirsdag, torsdag og lørdag klokken 20.10. Flyvetiden er på en time og 45 minutter fra Billund til Helsinki.