Flot overskud til Stafet for Livet i Filskov

Det blev endnu engang til en solid pose penge til Kræftens Bekæmpelse fra Stafet for Livet Billund kommune.

– Denne gang er det kr. 596.928,-, som vi kan give videre til Kræftens Bekæmpelses vigtige arbejde, lyder det fra styregruppen bag arrangementet, der kan glæde sig over, at der igen er stor opbakning til arrangementet efter de dårlige corona-år.

– I det flotteste september vejr var Filskov Stadion fyldt af en masse glade deltagere, som tog del i alle aktiviteter, og ikke mindst fik gået og løbet en masse runder, som alt sammen var med til at det indsamlede beløb blev så flot igen, lyder det fra styregruppen.

Mere end 530 deltagere var tilmeldt til årets stafet, der bød på både børnestafet, musik fra scenen, tryllekunstner, tombola, wellnesstelt, stafetlotteri, bankospil og meget mere – med lysceremonien lørdag aften som højdepunktet med tid til fordybelse og eftertanke.

Som et ekstra tiltag var der igen i 2023 fuld gang i salget i Vestergade i Grindsted, hvor der sælges ud af brugte donerede kontormøbler. Der er fortsat stor interesse fra bade private og virksomheder, som kommer og køber og donerer hele beløbet til Stafet for livet.

Overskuddet fra stafetten går som vanligt til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og støtte til patienter og pårørende. Og 10 % af de indsamlede midler går igen i år til Kræftens Bekæmpelses lokale afdeling i Billund Kommune, så de kan gøre gavn til glæde for lokale kræftramte og pårørende.

Og husk allerede nu at sætte kryds i kalenderen til 2024-udgaven af Stafet for livet, der finder sted den første weekend i september på Filskov Stadion.