Forvandlet GGIF-drenge klar til pokalbrag


Med to sejre mod to Viborg-hold er Grindsted GIFs U19-mandskab atter på rette spor efter to nederlag mod henholdsvis Varde og Holstebro.

– Vi havde ikke marginalerne med os i de 2 kampe vi tabte og var måske også blevet lidt ”selvfede”. Nu er vi tilbage med ny gejst og vilje til at arbejde hårdt for hinanden og sejren. Der er ingen lette kampe i denne række og alle kan slå alle, lyder det fra træner Claus Lassen.

Senest kom der tre meget lette point på kontoen, da gæsterne fra Viborg meldte afbud til fredagens kamp på Grindsted Stadion. Således vandt GGIF 3-0 uden kamp.

Dermed ligger Grindsted GIF lige nu på en delt andenplads med Holstebro, der ligesom GGIF har 19 point – kun ét point efter førerholdet Herning Fremad. Altså venter der en spændende afslutning på sæsonen, hvor der resterer fem kampe.

– Vi tager én kamp af gangen og prøver at vinde dem alle, og hvis dette lykkedes vinder vi rækken, fastslår Claus Lassen.

Allerførst gælder det dog pokalsemifinalen mod Jammerbugt fra 2. division, der gæster Grindsted Stadion i morgen aften.
Kl. 18.30 går det løs og Grindsted-mandskabet glæder sig vanvittig meget til denne vigtige kamp:

– Vores tilgang er, at i pokalen kan alt ske og vi vil gå ind til kampen med respekt for modstanderen. Men vi ændrer ikke vores spillestil, som er at presse så højt som muligt, være i boldbesiddelse og være fokuserede på alle dødbolde, hvor vi er meget farlige. Vi vil kæmpe til sidste sveddråbe og gøre alt for at spille os i finalen, lover Claus Lassen, der håber på stort opbakning fra lokalområdet til denne vigtige kamp.

 

Foto: Der trænes ihærdigt til pokalbraget i Grindsted tirsdag aften kl. 18.30. Privatfoto