Frederik Vesti bliver Mercedes junior-kører

Foto: Riis Photography


19-årige Frederik Vesti fra Filskov har skrevet en såkaldt junior kontrakt med Mercedes. Meldingen kommer samtidigt med, at Vesti i år skifter fra succesrige Prema til ART i den stærkt besatte internationale FIA F3 serie.

En juniorkontrakt betyder for Vesti, at han nu udvikles af Mercedes’ folk, mens han samtidigt passer sin karriere i F3 hos ART.

– At blive Mercedes Junior kører er det, jeg har arbejdet og kæmpet for i mange år. At kunne arbejde sammen med Mercedes og motorsportsverdenens bedste ingeniører er et kæmpe boost for min karriere. Jeg glæder mig til at opbygge vores relation over de næste mange år. Jeg vil gerne sige et stort tak til teamets øverste chef Toto Wolff og hele hans team for deres tillid til mig og min fremtid, siger Frederik Vesti i en kommentar til kontrakten og det nye samarbejde.