GEV forhøjer også sit sponsorat af GGIF

Foto: René Lind Gammelmark


Efter GGIF Håndbolds eventyr-sæson i 1. division, står GEV nu klar med et ekstraordinært sponsorat på kr. 250.000, der skal styrke ligaholdet i den kommende sæson, både på og uden for banen.

Siden 2016 har GEV støttet op om den flotte udvikling af GGIF Håndbold, som hvert år har rykket klubben højere og højere i divisionshierarkiet. Fra sommeren 2024 står den så på et nyt eventyr, når Grindsteds bedste herrehåndboldhold skal prøve at byde klubber som Skjern, Aalborg og Thy-Mors op til dans.

Selvom GEV allerede har et aktivt sponsorat i klubben, så blev det besluttet, at den succes og samlingskraft som håndboldklubben lige nu tilbyder lokalområdet, belønnes med et ekstraordinært sponsorat på kr. 250.000.

– GGIF Håndbold har sat Grindsted på håndboldlandkortet gennem flere år via flere oprykninger og kronen på værket er oprykningen til Ligahåndbold. Vi er blæst bagover over at se, hvordan klubben styrker og samler byen. Derfor er vi stolte over at kunne hjælpe med at sikre rammerne, så vi kan få endnu flere gode oplevelser i den kommende sæson, lyder det fra GEVs bestyrelsesformand Jørgen Kristensen.

Det er dog ikke kun nye oplevelser, der er grunden til at GEV går ind og hjælper. Med oprykningen stilles der nye krav til rammerne omkring kampene. Blandt andet er aflønning til dommerne næsten det tredobbelte af 1. division, men også kravene til hele setuppet rundt om håndboldkampene bliver ændret, hvilket kaster nye omkostninger af sig.

GGIF Håndbold er enormt glade for støtten, som gør en forskel for klubben:

– Vi er i klubben enormt beærede over, at GEV på den måde støtter op om hele klubarbejdet i GGIF Håndbold, og de synergier der er, til fastholdelse og tiltrækning af unge mennesker til Grindsted – til gavn for bosætningen og Campus Grindsted. GEV har været visionær siden håndboldprojektet startede i 2016 og er gået forrest for at skabe rammerne for os som forening – og det kan jeg da i den grad mærke, at GEV fortsat gør. Med støtten kan vi fortsætte ungdomsarbejdet og hele visionen om at skabe aktivitet og fastholdelse for unge idrætsudøvere i Grindsted, siger formand for GGIF Håndbold, Flemming Pedersen.